Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla kogoś, komu nie przeszkadza lekko słodkawy smak mięsa ;)
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 22
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 31
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 25
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 27
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 23
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 22
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 31
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 25
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 27
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 23
Składniki
Wszystkie składniki marynaty ze sobą połączyć/wymieszać. Następnie dodać umyte i osuszone piersi, i dokładnie w marynacie obtoczyć. Mięso przykryć folią aluminiową i na kilka godzin schować do lodówki.
Patelnię rozgrzać i przełożyć mięso razem z marynatą. Smażyć przez kilka minut z każdej strony, po czym patelnię przykryć i dusić do miękkości. Podawać np. na plastrach białego sera polane powstałym sosem i np. z jarzynami z wody.