Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka z bardzo włoskimi produktami smakuje naprawdę wyjątkowo! Polecam...
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 792
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 792
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Pierś umyć, dokładnie osuszyć i naciąć. "Kieszeń" posolić i wypełnić umytymi liśćmi bazylii oraz plastrami sera. Zawinąć w prosciutto.
Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i przełożyć piersi. Piec w nagrzanym do ok. 150 stopni piekarniku przez ok. 30 min. Podawać np. z jarzynami z wody :) Smacznego!