Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka z bardzo włoskimi produktami smakuje naprawdę wyjątkowo! Polecam...
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1100
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13077
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1109
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1100
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13077
Składniki
Pierś umyć, dokładnie osuszyć i naciąć. "Kieszeń" posolić i wypełnić umytymi liśćmi bazylii oraz plastrami sera. Zawinąć w prosciutto.
Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i przełożyć piersi. Piec w nagrzanym do ok. 150 stopni piekarniku przez ok. 30 min. Podawać np. z jarzynami z wody :) Smacznego!