Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka z bardzo włoskimi produktami smakuje naprawdę wyjątkowo! Polecam...
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12831
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14081
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5851
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12831
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1452
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14081
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5851
Składniki
Pierś umyć, dokładnie osuszyć i naciąć. "Kieszeń" posolić i wypełnić umytymi liśćmi bazylii oraz plastrami sera. Zawinąć w prosciutto.
Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i przełożyć piersi. Piec w nagrzanym do ok. 150 stopni piekarniku przez ok. 30 min. Podawać np. z jarzynami z wody :) Smacznego!