Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko, które szybko można przygotować, potem tylko czekać, aż się upiecze i gotowe !
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8687
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8687
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Wszystkie przyprawy ze sobą wymieszać. Umyte i osuszone mięso natrzeć oliwą, następnie dokładnie obtoczyć w przyprawach. Mięso przełożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego tłuszczem. Przykryć i włożyć do piekarnika nagrzanego do temp. 180 stopni. Po ok. 10 min. wlać bulion. Piec ok. 40 min. Smacznego!