Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięsko, które szybko można przygotować, potem tylko czekać, aż się upiecze i gotowe !
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 124
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 124
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 704
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 84
Składniki
Wszystkie przyprawy ze sobą wymieszać. Umyte i osuszone mięso natrzeć oliwą, następnie dokładnie obtoczyć w przyprawach. Mięso przełożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego tłuszczem. Przykryć i włożyć do piekarnika nagrzanego do temp. 180 stopni. Po ok. 10 min. wlać bulion. Piec ok. 40 min. Smacznego!