Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana i pieczona w bazylii pierś to aromatyczne, smaczne mięsko jako propozycja na obiad...
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 485
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 928
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 224
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 485
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 928
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 224
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z oliwą, dodać umytą, świeżą bazylię. Umyte i osuszone piersi dokładnie obtoczyć w marynacie i schować do lodówki na ok. 45 min.
Następnie mięso z marynatą przełożyć do rękawa i naczynia żaroodpornego. Piec w temp. 170 stopni przez ok. 30-35 min. Podawać np. na pieczarkach z dodatkiem świeżej bazylii. Smacznego!