Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek dyniowych pestek do piersi być może nie każdemu przypadnie do gustu, dlatego jest to propozycja dla tych, którzy lubią sobie nieco urozmaicić drób ;)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14111
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1630
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16084
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6467
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14111
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1630
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16084
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6467
Składniki
Piersi umyć, pokroić i usunąć błony i zbędny tłuszcz. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Mięso obtoczyć w mące, jaju i obficie w pestkach dyni.
Smażyć na rozgrzanym oleju przez ok. 7 min. z każdej strony. Podawać np. z ziemniakami i surówką z marchewki. Smacznego!