Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek dyniowych pestek do piersi być może nie każdemu przypadnie do gustu, dlatego jest to propozycja dla tych, którzy lubią sobie nieco urozmaicić drób ;)
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32557
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 74
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 913
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32557
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 74
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 913
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 328
Składniki
Piersi umyć, pokroić i usunąć błony i zbędny tłuszcz. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Mięso obtoczyć w mące, jaju i obficie w pestkach dyni.
Smażyć na rozgrzanym oleju przez ok. 7 min. z każdej strony. Podawać np. z ziemniakami i surówką z marchewki. Smacznego!