Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek dyniowych pestek do piersi być może nie każdemu przypadnie do gustu, dlatego jest to propozycja dla tych, którzy lubią sobie nieco urozmaicić drób ;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4921
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5821
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7478
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4921
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13333
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5821
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7478
Składniki
Piersi umyć, pokroić i usunąć błony i zbędny tłuszcz. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Mięso obtoczyć w mące, jaju i obficie w pestkach dyni.
Smażyć na rozgrzanym oleju przez ok. 7 min. z każdej strony. Podawać np. z ziemniakami i surówką z marchewki. Smacznego!