Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad wymyślony w pewną sobotę:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1534
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1288
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1192
Składniki
Najpierw na odrobinie oliwy smażymy pokrojoną w kawałeczki pierś kurczaka, oczywiście przedtem należy ją doprawić - wg uznania i gustów.
Teraz sos. W garnuszku przygotowujemy 150ml bulionu, gdy bedzie podgrzany i gorący wtedy wrzucamy serki. Gdy ser się rozpuści dodajemy mleko,jeśli będzie za rzadkie, można dodać smietanę, żeby miało to konsystencję sosu. Na koniec doprawiamy, wsypujemy suszone zioła.
Tortellini gotujemy wg instrukcji na opakowaniu.
Warzywa z mrożonki wrzucamy na rozgrzany olej, gdy będą już podsmażone, dodajemy do nich tortellini.
Podajemy razem z sosikiem i mięskiem:)