Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Serdecznie polecam:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1292
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5825
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18442
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1292
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5825
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8830
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18442
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle klarowanym. Pierś pokroić w drobną kostkę wrzucić do cebuli i podsmażać. Marchew utrzeć dorzucić do piersi,na końcu dodać pokrojoną w kostkę gruszkę. Przykryć i dusić 10 min. Podlać wodą około 600-700ml zagotować,dodać przyprawy oraz posiekaną natkę. Mąkę roztrzepać w zimnej wodzie wlać do sosu. Na końcu dodać śmietanę i zagotować. Podawać z makaronem lub z czym lubimy.
Smacznego życzę!