Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso świetnie komponuje się z dodatkami jakie dodałam do sosu. Serdecznie polecam:)
Pyszna i bardzo soczysta pierś z kurczaka pieczona w halogenie. Idealna do d...
Odsłon: 8361
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 376
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 272
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 500
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3375
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 376
Połączenie ryżu, mięsa i kapusty znają i kochają chyba wszyscy. Poniżej przep...
Odsłon: 272
Jak już pewnie wiecie uwielbiam czekoladę, dlatego dzisiaj zapraszam na przep...
Odsłon: 500
Często dań z podrobów nie zalicza się do wyszukanych potraw i bagatelizuje si...
Odsłon: 3375
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na maśle klarowanym. Pierś pokroić w drobną kostkę wrzucić do cebuli i podsmażać. Marchew utrzeć dorzucić do piersi,na końcu dodać pokrojoną w kostkę gruszkę. Przykryć i dusić 10 min. Podlać wodą około 600-700ml zagotować,dodać przyprawy oraz posiekaną natkę. Mąkę roztrzepać w zimnej wodzie wlać do sosu. Na końcu dodać śmietanę i zagotować. Podawać z makaronem lub z czym lubimy.
Smacznego życzę!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pankejki
Dania główne
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Dania główne
Placki bananowe
Dania główne
Pzepis na żołądki drobiowe
Pankejki
Pyszne pankejki ️
Odsłon: 54
Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Oto twój pomysł na jutrzejszy obiad. Do jego przygotowania możesz wykorzystać...
Odsłon: 2845