Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny , śmiietankowy smak połączony z brokułem. Idealny dodatek do kasz i nie tylko.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 110
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 835
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 912
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 110
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 835
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 912
Składniki
Pierś z kurczaka kroję w kostkę .Solę , pieprze i podsmażam na oleju. Przekładam do garnka, dodaję wegetę ,serek i ok. 200 ml. wody. Gotuję 10 minut. Po tym czasie dodaję rozdrobniony brokuł i gotuję jeszcze 15 minut.
W kubku mieszam mąkę ze śmietaną i odrobiną wody , zagęszczam sos. Gotuję jeszcze minutkę i gotowe.