Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na opakowaniu fasolki był przepis na fasolkę z orzechami ale jako ze jestem miesożercą to dorzuciłam jeszcze coś od siebie i wyszło wyśmienicie :)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 784
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić na małe kawałki, otoczyć w przyprawie gyros i odstawić na 15 min następnie usmażyć na oleju. Na drugiej patelni uprażyć orzechy. Gdy orzechy będą już uprażone należy dodać łyżkę masła, wrzucić fasolkę i smażyć do miękkości z dodatkiem soli i pieprzu. Gdy fasolka będzie już miękka dodać kurczaka i wymieszać. Podawać na gorąco :) Smacznego!