Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na opakowaniu fasolki był przepis na fasolkę z orzechami ale jako ze jestem miesożercą to dorzuciłam jeszcze coś od siebie i wyszło wyśmienicie :)
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 114
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20679
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 25923
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1076
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 114
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20679
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 25923
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1076
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4402
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić na małe kawałki, otoczyć w przyprawie gyros i odstawić na 15 min następnie usmażyć na oleju. Na drugiej patelni uprażyć orzechy. Gdy orzechy będą już uprażone należy dodać łyżkę masła, wrzucić fasolkę i smażyć do miękkości z dodatkiem soli i pieprzu. Gdy fasolka będzie już miękka dodać kurczaka i wymieszać. Podawać na gorąco :) Smacznego!