Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla małych i dużych.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Pierś myję , osuszam ,nacinam. Umieszczam w żaroodpornym naczyniu . Solę , pieprze i posypuje papryką.
Cebulę obieram , kroję w kostkę. Paprykę myję, kroję w drobne paski.Ser trę na tarce . Wszystko razem umieszczam w misce , dodaję majonez i mieszam.
Wymieszane składniki wyjmuję na pierś , lekko przygniatam. Piekę ok. 40 minut w tem. 170 stopni.Bardzo dobrze się komponuje z kaszą i surówką z marchewki.