Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34989
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18652
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34989
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18652
Składniki
Wszystkie ww.składniki (oprócz piersi ;) ) mieszamy w miseczce. Do marynaty wkładamy piersi i odkładamy na noc do lodówki. Jeżeli nie mamy tyle czasu, to wystarczy godzinka lub dwie.
Potem postępujemy tradycyjnie. Piersi wyjmujemy z marynaty, obtaczamy w bułce i smażymy.