Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na kurczaka z patelni grillowej.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 828
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5670
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4812
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1028
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 828
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 663
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5670
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 584
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4812
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1028
Składniki
W misce mieszamy wszystkie składniki marynaty.
Piersi z kurczaka oczyszczamy ze zbędnego łuszczyku i błonek. Osuszamy starannie papierowym ręcznikiem.
Nastepnie piersi przekładamy wraz z marynatą do torebki z zamykaniem typu Ziplock i pozostawiamy w lodówce do schłodzenia ok. 1 godz.
Patelnię grillową rozgzewamy do odpowiedniej temperatury. Zależnie od grubości kawałków mięsa, piersi smażymy ok. 7-9 min. z każdej strony lub do chwili, aż będą miękkie w środku i rumiane z zewnątrz. Smacznego!