Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie, to tak naprawdę porządki w lodówce. Wrzuciłem wszystkie resztki, nie przejmując się proporcjami. Za każdym razem pierś smakuje inaczej – zależy co jest w lodówce :)
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 256
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Piersi pokroiłem na cztery części.
Wszystkie przyprawy wymieszałem z olejem i natarłem nimi kurczaka.
Pieczarki obrałem i pokroiłem w plasterki, marchewkę i pietruszkę w talarki, a paprykę w paski. Miałem zamrożoną fasolkę więc dorzuciłem garstkę. Całość wymieszałem z posiekanymi liśćmi pora i dodałem do kurczaka.
Piekłem około 30 minut w 180 stopniach. Ponieważ jest sezon na świeży szczypiorek całośc posypałem szczypiorkiem zamiast koperku, czy natki...