Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, smaczne i efektowne.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8604
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7136
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4875
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327736
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8604
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7136
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4875
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327736
Składniki
Mieso dokladnie myjemy i osuszamy recznikiem papierowym. Nacinamy w plastry ok 1,5 cm grube od gory fileta. Mieso doprawiamy kucharkiem, pieprzem i papryka pomiedzy nacieciami oraz od spodu. Na patelni, na lyzce maselka krociutko (ok 3 min.)podsmazamy liscie szpinaku wraz z suszonymi pomidorami pokrojonymi w paseczki i dwoma zabkami czosnku. Studzimy. Pomiedzy plastry miesa wkladamy najpierw kawalki sera, nastepnie nakladamy nadzienie ze szpinaku i pomidorkow. Pieczemy na blaszce w temp. 180°C przez ok. 25 minut.
I gotowe!!