Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, smaczne i efektowne.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 218
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1812
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 218
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1812
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Mieso dokladnie myjemy i osuszamy recznikiem papierowym. Nacinamy w plastry ok 1,5 cm grube od gory fileta. Mieso doprawiamy kucharkiem, pieprzem i papryka pomiedzy nacieciami oraz od spodu. Na patelni, na lyzce maselka krociutko (ok 3 min.)podsmazamy liscie szpinaku wraz z suszonymi pomidorami pokrojonymi w paseczki i dwoma zabkami czosnku. Studzimy. Pomiedzy plastry miesa wkladamy najpierw kawalki sera, nastepnie nakladamy nadzienie ze szpinaku i pomidorkow. Pieczemy na blaszce w temp. 180°C przez ok. 25 minut.
I gotowe!!