Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie, smaczne i efektowne.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 800
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8156
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13030
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 368
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2235
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 800
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8156
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13030
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 368
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 128
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2235
Składniki
Mieso dokladnie myjemy i osuszamy recznikiem papierowym. Nacinamy w plastry ok 1,5 cm grube od gory fileta. Mieso doprawiamy kucharkiem, pieprzem i papryka pomiedzy nacieciami oraz od spodu. Na patelni, na lyzce maselka krociutko (ok 3 min.)podsmazamy liscie szpinaku wraz z suszonymi pomidorami pokrojonymi w paseczki i dwoma zabkami czosnku. Studzimy. Pomiedzy plastry miesa wkladamy najpierw kawalki sera, nastepnie nakladamy nadzienie ze szpinaku i pomidorkow. Pieczemy na blaszce w temp. 180°C przez ok. 25 minut.
I gotowe!!