Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Składniki
Plastry kalafiora skropiłam olejem i obsypałam przyprawą curry, za jednym razem upiecze się porcja warzyw do obiadu. Skrzydełka trzeba podzielić na trzy części, skropić olejem i obsypać przyprawami. Moje curry jest średnio ostre więc dosypałam jeszcze chili.
"Lotki" ułożyłam pod spodem- je też można upiec i będą miały dużo smaku. Całość piekłam 1 h pod papierem do pieczenia i jeszcze 15 minut do chrupkości. Użycie papieru do pieczenia działa trochę jak pokrywka a i tłuszcz nie pryska i nie trzeba myć piekarnika.
Smacznego :)