Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28494
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5628
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 938
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28494
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 73
Składniki
W garnku rozgrzać olej. Podsmażyć mielone mięso. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Do podsmażonego mięsa dodać cebulę, paprykę, jarzynkę i koncentrat. Chwile wszystko razem podsmażyć i dobrze przemieszać. Dodać kaszę i zalać 2 szklankami bulionu. Wymieszać i zagotować. Dodać przyprawy. Danie przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Po tym czasie wymieszać i wrzucić przekrojone na pół pomidorki i pokrojone pędy cebuli dymki. Gotować jeszcze około 5 minut. Gotowe.