Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2602
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2602
Składniki
W garnku rozgrzać olej. Podsmażyć mielone mięso. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Do podsmażonego mięsa dodać cebulę, paprykę, jarzynkę i koncentrat. Chwile wszystko razem podsmażyć i dobrze przemieszać. Dodać kaszę i zalać 2 szklankami bulionu. Wymieszać i zagotować. Dodać przyprawy. Danie przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Po tym czasie wymieszać i wrzucić przekrojone na pół pomidorki i pokrojone pędy cebuli dymki. Gotować jeszcze około 5 minut. Gotowe.