Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 276
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 301
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 50
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 58
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 276
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 301
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 50
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 58
Składniki
Umyj cukinię, przekrój wzdłuż i wyżłób nasiona. Pokrój w małe kawałki i podsmaż na oliwie. Zalej warzywa pokrojonymi pomidorami i bulionem. Gotuj przez ok. 10 minut. Fasolkę pokrój w kawałki i razem z groszkiem i makaronem dodaj do garnka. Gotuj zupę, aż makaron zmięknie. Pomidorki pokrój w małe kawałki i podgrzej chwilę w zupie. Dopraw zupę solą i pieprzem i odstaw. Do talerzy dodaj trochę pesto i tarty ser.
Czas przygotowania: 30 minut 220 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień