Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1074
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1074
Składniki
Umyj cukinię, przekrój wzdłuż i wyżłób nasiona. Pokrój w małe kawałki i podsmaż na oliwie. Zalej warzywa pokrojonymi pomidorami i bulionem. Gotuj przez ok. 10 minut. Fasolkę pokrój w kawałki i razem z groszkiem i makaronem dodaj do garnka. Gotuj zupę, aż makaron zmięknie. Pomidorki pokrój w małe kawałki i podgrzej chwilę w zupie. Dopraw zupę solą i pieprzem i odstaw. Do talerzy dodaj trochę pesto i tarty ser.
Czas przygotowania: 30 minut 220 kcal/1 porcjaŹródło: Tele Tydzień