Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4370
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11869
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5583
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4370
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11869
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5583
Składniki
Udało mi się kupić gotowy spód do pizzy i to prosto z pizzeri więc nie musiałam przygotowywać ciasta :) Sos: Koncentrat pomidorowy wymieszać z odrobiną wody przegotowanej - żeby nie był gęsty. Dodać oliwę z oliwek, sól, bazylię i oregano. Gotowym sosem wysmarować spód do pizzy
Pieczarki podsmażyć z cebulą i doprawic do smaku - sól i pieprz. Piers z kurczaka pokroić w kostę i smażyć w przyprawie kebab-gyros. Paprykę pokroic a ser potrzeć. Wszystko wyłożyć na gotowy spód. Pizze piec w najwyższej temp. - ja akurtat 240 st. 5 min. do zrumienienia