Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1027
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 118
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1151
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 205
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1027
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 118
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1151
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 205
Składniki
Udało mi się kupić gotowy spód do pizzy i to prosto z pizzeri więc nie musiałam przygotowywać ciasta :) Sos: Koncentrat pomidorowy wymieszać z odrobiną wody przegotowanej - żeby nie był gęsty. Dodać oliwę z oliwek, sól, bazylię i oregano. Gotowym sosem wysmarować spód do pizzy
Pieczarki podsmażyć z cebulą i doprawic do smaku - sól i pieprz. Piers z kurczaka pokroić w kostę i smażyć w przyprawie kebab-gyros. Paprykę pokroic a ser potrzeć. Wszystko wyłożyć na gotowy spód. Pizze piec w najwyższej temp. - ja akurtat 240 st. 5 min. do zrumienienia