Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6367
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5685
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34586
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6367
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 5685
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34586
Składniki
Udało mi się kupić gotowy spód do pizzy i to prosto z pizzeri więc nie musiałam przygotowywać ciasta :) Sos: Koncentrat pomidorowy wymieszać z odrobiną wody przegotowanej - żeby nie był gęsty. Dodać oliwę z oliwek, sól, bazylię i oregano. Gotowym sosem wysmarować spód do pizzy
Pieczarki podsmażyć z cebulą i doprawic do smaku - sól i pieprz. Piers z kurczaka pokroić w kostę i smażyć w przyprawie kebab-gyros. Paprykę pokroic a ser potrzeć. Wszystko wyłożyć na gotowy spód. Pizze piec w najwyższej temp. - ja akurtat 240 st. 5 min. do zrumienienia