Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 234
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 30
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 43
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 118
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16966
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 338
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 234
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 30
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 43
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 118
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16966
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 338
Składniki
Udało mi się kupić gotowy spód do pizzy i to prosto z pizzeri więc nie musiałam przygotowywać ciasta :) Sos: Koncentrat pomidorowy wymieszać z odrobiną wody przegotowanej - żeby nie był gęsty. Dodać oliwę z oliwek, sól, bazylię i oregano. Gotowym sosem wysmarować spód do pizzy
Pieczarki podsmażyć z cebulą i doprawic do smaku - sól i pieprz. Piers z kurczaka pokroić w kostę i smażyć w przyprawie kebab-gyros. Paprykę pokroic a ser potrzeć. Wszystko wyłożyć na gotowy spód. Pizze piec w najwyższej temp. - ja akurtat 240 st. 5 min. do zrumienienia