Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na obiad lub drugie śniadanie. Pachnie jak pizza i smakuje wyśmienicie.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414212
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2258
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414212
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2258
Składniki
Startą cukinię mocno odciskamy. Szynkę kroimy w paski. Czosnek przeciskamy, a resztę warzyw kroimy. Mozzarellę kroimy na małe kostki. Wszystko razem mieszamy z jajkiem, mąką i pieprzem i ziołami.
Masę przekładamy do natłuszczonej formy keksowej. Posypujemy czarnuszką. Pieczemy w 180 stopniach przez 40 minut. Zostawiamy do ostudzenia w piekarniku z uchylonymi drzwiczkami. Możemy podać od razu lub odgrzać następnego dnia - chlebek tylko zyska na smaku.