Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na obiad lub drugie śniadanie. Pachnie jak pizza i smakuje wyśmienicie.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4772
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4741
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44615
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 291
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4772
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4741
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44615
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 291
Składniki
Startą cukinię mocno odciskamy. Szynkę kroimy w paski. Czosnek przeciskamy, a resztę warzyw kroimy. Mozzarellę kroimy na małe kostki. Wszystko razem mieszamy z jajkiem, mąką i pieprzem i ziołami.
Masę przekładamy do natłuszczonej formy keksowej. Posypujemy czarnuszką. Pieczemy w 180 stopniach przez 40 minut. Zostawiamy do ostudzenia w piekarniku z uchylonymi drzwiczkami. Możemy podać od razu lub odgrzać następnego dnia - chlebek tylko zyska na smaku.