Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robie taki placek na obiad i wszystkim smakuje.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 222
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1056
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666499
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 222
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1056
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666499
Składniki
Ziemniaki trzeba zetrzec na tarce o malych oczkach z cebula.Nastepnie dodajemy jajo i make (konsystencja ma byc jak na placki ziemniaczane w razie potrzeby dodac make).Dodajemy sol i pieprz.Mieszamy.Piers z kurczaka kroimy w kostke i przyprawiamy papyka w proszku.Na rozgrzana patelnie z margaryna wykladamy pkkrojone mieso i smazymy na zloty kolor.Pod koniec dodajemy pokrojone pieczarki. Nastepnie na patelni rozgrzewamy olej i smazymy duzego placka.Przekladamy na talez robiac naciecie tak aby placek mozna potem zlozyc na pol.Jedna czesc palcka polewamy sosem gulaszowym,skladamy na pol i rowniez polewamy wierzch palcka sosem. Ogorka kroimy w plasterki i ukladamy na placki,polewamy ketchupem.