Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 44
Składniki
PRZYGOTOWAĆ ciasto na placki ziemniaczane według własnego gustu .Usmażyć tyle duzych placków ile potrzeba.
Pieczarki podsmażyć z cebulą pokrojoną w piórka i posypać papryką i wegetą .
Włoszczyznę podsmażyć oddzielnie i gdy będzie miękie wymieszać z pieczarkami.
Mięso pokroić na kawałeczki jak na gulasz i podsmażyć można posypać przyprawą do gyrosa ,wymieszać z warzywami.
Przygotować sos ,na połowę placka nakładać warzywa z mięsem i polać sosem ,złożyc placek na pół i polac jeszcz po wierzchu sosem .....Smacznego!!!!!!!!!!!!!