Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki można podawać z sosem, jogurtem, ketchupem. Doskonale smakują również posypane cukrem.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3905
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 636
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3852
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 420
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3905
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 636
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3852
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 420
Składniki
Oczyszczoną dynię zetrzeć na tarce z małymi oczkami.
Do dyni dodać posiekaną drobno cebulę, przeciśnięty przez praskę czosnek, jajka, sól i mąkę. Wymieszać na jednolitą masę. Jeżeli jest za rzadkie dodać więcej mąki.
Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.