Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki lawaszowe z nadzieniem
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9559
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6640
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9559
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6640
Składniki
Przygotowanie nadzienia: Pierś z kurczaka pokroić w plastry, dodać cebulę, marchewkę i smażyć do miękkości, posiekać blenderem. Posmaruj chleb pita ubitym jajkiem, rozłóż nadzienie mięsne i zawiń w tubę. Placki ułożyć na blasze do pieczenia, posmarować jajkiem i posypać sezamem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 20 minut.