Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki lawaszowe z nadzieniem
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1092
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 103
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 194
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 1165
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 739
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 1092
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 103
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 194
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 1165
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 739
Składniki
Przygotowanie nadzienia: Pierś z kurczaka pokroić w plastry, dodać cebulę, marchewkę i smażyć do miękkości, posiekać blenderem. Posmaruj chleb pita ubitym jajkiem, rozłóż nadzienie mięsne i zawiń w tubę. Placki ułożyć na blasze do pieczenia, posmarować jajkiem i posypać sezamem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 20 minut.