Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na delikatne placki z białej kaszy gryczanej, które sa szybkie i proste w przygotowaniu. Placki mogą stanowić samodzielne danie lub być dodatkiem do dań mięsnych. Smacznego! Wiecej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2177
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9759
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3485
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6869
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2177
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9759
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3485
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6869
Składniki
• Kaszę gryczaną gotujemy do miękkości • Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju przez kilka minut
• Pietruszkę drobno siekamy • Wszystkie składniki mieszamy razem w misie • Placki smażymy na patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju