Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na delikatne placki z białej kaszy gryczanej, które sa szybkie i proste w przygotowaniu. Placki mogą stanowić samodzielne danie lub być dodatkiem do dań mięsnych. Smacznego! Wiecej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2079
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 141
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1015
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1178
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12006
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2079
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 141
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1015
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1178
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12006
Składniki
• Kaszę gryczaną gotujemy do miękkości • Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju przez kilka minut
• Pietruszkę drobno siekamy • Wszystkie składniki mieszamy razem w misie • Placki smażymy na patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju