Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na delikatne placki z białej kaszy gryczanej, które sa szybkie i proste w przygotowaniu. Placki mogą stanowić samodzielne danie lub być dodatkiem do dań mięsnych. Smacznego! Wiecej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13248
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5008
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10982
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13248
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5008
Składniki
• Kaszę gryczaną gotujemy do miękkości • Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju przez kilka minut
• Pietruszkę drobno siekamy • Wszystkie składniki mieszamy razem w misie • Placki smażymy na patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju