Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki z cebuli z curry to świetna alternatywa dla klasycznych placków ziemniaczanych. Ich przygotowanie jest równie proste. Po usmażeniu mają piękny, złoty kolor. Podane ze śmietaną lub delikatnym sosem smakują wybornie. Wypróbujcie ten przepis, z pewnością będziecie do niego chętnie wracać.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 100
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2257
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 100
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2257
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Cebule pokrój w drobną kostkę.
W miseczce wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia i przyprawami.
W osobnej miseczce rozbełtaj jajka z wodą.
Do rozbełtanych jajek dodaj mąkę z przyprawami. Składniki wymieszaj. Na koniec dodaj pokrojoną cebulę. Ponownie wymieszaj ciasto.
Placki z cebuli z curry smaż na patelni z rozgrzanym olejem na złoty kolor z dwóch stron. Podawaj z ulubionymi dodatkami.