Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne i odżywcze placuszki z marchewki i cukinii - zdecydowanie moje ulubione. Placki są lekko chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. To danie, które na pewno zasmakuje zarówno dzieciom, jak i dorosłym! Koniecznie spróbujcie. Wszystkie placuszki mają 339 kalorii. B : 12g T : 15g W : 31g
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Składniki
Marchew oraz cukinię ścieramy na tarce o grubszych oczkach. Przekładamy do miski wraz z jajkiem, mąką, jogurtem naturalnym i natką pietruszki.
Całość mieszamy przez chwilę do połączenia się składników.
Na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia uformuj placuszki. Piecz około 20 minut w 180*. Mogą się ciężko odklejać, wtedy wystarczy poczekać aż się ostudzą. Podaj z jogurtem naturalnym i warzywami. Smacznego !