Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki na bazie kaszy gryczanej i włoszczyzny. Do smaku można dodać zieloną pietruszkę oraz śmietanę lub jogurt.
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2540
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 361
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2540
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 361
Składniki
Ugotuj w wodzie kaszę z włoszczyzną, dopraw solą i pieprzem.
Odstaw aż będzie chłodne.
Wymieszaj kaszę z jajkiem i mąką.
Smaż na patelni na oleju (nakładam po łyżce kaszy i formuję na placek).
Podawaj z pietruszką lub śmietaną.