Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki na bazie kaszy gryczanej i włoszczyzny. Do smaku można dodać zieloną pietruszkę oraz śmietanę lub jogurt.
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1014
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2185
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 1014
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 232
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 2185
Składniki
Ugotuj w wodzie kaszę z włoszczyzną, dopraw solą i pieprzem.
Odstaw aż będzie chłodne.
Wymieszaj kaszę z jajkiem i mąką.
Smaż na patelni na oleju (nakładam po łyżce kaszy i formuję na placek).
Podawaj z pietruszką lub śmietaną.