Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki na bazie kaszy gryczanej i włoszczyzny. Do smaku można dodać zieloną pietruszkę oraz śmietanę lub jogurt.
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 346
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 74
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 48
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 346
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 74
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 48
Składniki
Ugotuj w wodzie kaszę z włoszczyzną, dopraw solą i pieprzem.
Odstaw aż będzie chłodne.
Wymieszaj kaszę z jajkiem i mąką.
Smaż na patelni na oleju (nakładam po łyżce kaszy i formuję na placek).
Podawaj z pietruszką lub śmietaną.