Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne placuszki z młodej zielonej kapusty. Dodatek sosu pomidorowo-paprykowego sprawia że danie jest jeszcze smaczniejsze.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 485
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15415
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3287
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 485
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15415
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3287
Składniki
Młodą kapustę bardzo drobno szatkujemy i przekładamy do misy. Do pojemnika wbijamy 2 jajka dodajemy śmietanę oraz mąkę i miksujemy. Dokładamy starty ser i wstępnie doprawiamy. Miksujemy i jeśli trzeba jeszcze doprawiamy. Gotową masę wlewamy do kapusty i dokładnie mieszamy. Smażymy na oleju na ładny mocny złoty kolor. Podałem z sosem pomidorowo-paprykowym.