Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne placuszki z młodej zielonej kapusty. Dodatek sosu pomidorowo-paprykowego sprawia że danie jest jeszcze smaczniejsze.
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 289
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4735
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 516
Placki kakaowe ze startymi jabłkami na obiad lub podwieczorek.
Odsłon: 289
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 4735
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 516
Składniki
Młodą kapustę bardzo drobno szatkujemy i przekładamy do misy. Do pojemnika wbijamy 2 jajka dodajemy śmietanę oraz mąkę i miksujemy. Dokładamy starty ser i wstępnie doprawiamy. Miksujemy i jeśli trzeba jeszcze doprawiamy. Gotową masę wlewamy do kapusty i dokładnie mieszamy. Smażymy na oleju na ładny mocny złoty kolor. Podałem z sosem pomidorowo-paprykowym.