Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące,każdy je uwielbia:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 295
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Obrane ziemniaki ,oscypek oraz cebulę zetrzeć na grubych oczkach tarła. Dodać żółtka,pianę ubić.Dać,przepuszczony przez praskę duży ząbek czosnku, mąkę,sól,pieprz ja daję dużo,a na końcu pianę z białek. Wymieszać.
Kłaść łyżką porcje na dobrze rozgrzany tłuszcz,smażyć z dwóch stron,na końcu odsączyć nadmiar tłuszczu na ręczniku papierowym.
Smacznego!