Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny obiadek.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18461
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18461
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cukinię obrać i zetrzeć na tarce, po czym odsączyć na sicie. Dodać jajka, mąkę ziemniaczaną, utłuczone ziemniaki, ciepłe mleko i dokładnie wymieszać. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, przyprawy do smaku i jeszcze raz starannie wymieszać. Kiełbasę obrać ze skórki i zmielić. Na patelni rozgrzać olej, kłaść łyżką placki i po chwili smażenia nałożyć zmieloną kiełbasę, po czym przykryć ciastem ziemniaczanym. Smażyć z obu stron na złoty kolor.