Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny obiadek.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3794
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 728
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3794
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 626
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3817
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 388
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 728
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki, cukinię obrać i zetrzeć na tarce, po czym odsączyć na sicie. Dodać jajka, mąkę ziemniaczaną, utłuczone ziemniaki, ciepłe mleko i dokładnie wymieszać. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, przyprawy do smaku i jeszcze raz starannie wymieszać. Kiełbasę obrać ze skórki i zmielić. Na patelni rozgrzać olej, kłaść łyżką placki i po chwili smażenia nałożyć zmieloną kiełbasę, po czym przykryć ciastem ziemniaczanym. Smażyć z obu stron na złoty kolor.