Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Alternatywa placków ziemniaczanych. Lekko czosnkowe ,delikatne i aromatyczne.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3738
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1280
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 322
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11127
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3738
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1280
Składniki
Cukinie opłukałem ,odciąłem końce ,starłem na tarce o dużych oczkach ,oprószyłem solą i odstawiłem na 15 min ,odcisnąłem. Dodałem posiekaną cebulę i koperek ,jajka ,mąkę ,starty na grubych oczkach parmezan i przeciśnięty przez praskę czosnek. Do smaku doprawiłem sokiem z cytryny ,solą i pieprzem. Masę dokładnie wymieszałem. Na rozgrzany tłuszcz wkładałem po łyżce masy i smażyłem z obu stron na rumiano.