Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie do wykonania. Smakują zarówno na ciepło jak i na zimno.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326890
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17100
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326890
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17100
Składniki
Paluszki wyciągamy z foliowych osłonek i drobno kroimy.
Dodajemy drobno pokrojoną dymkę lub szczypiorek. Wbijamy jajka, wsypujemy mąkę, doprawiamy. Całość mieszamy łyżką.
Masę nakładamy małymi porcjami na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron na złoty kolor.