Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie do wykonania. Smakują zarówno na ciepło jak i na zimno.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11108
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5415
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13343
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5103
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11108
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6364
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5415
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13343
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5103
Składniki
Paluszki wyciągamy z foliowych osłonek i drobno kroimy.
Dodajemy drobno pokrojoną dymkę lub szczypiorek. Wbijamy jajka, wsypujemy mąkę, doprawiamy. Całość mieszamy łyżką.
Masę nakładamy małymi porcjami na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron na złoty kolor.