Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i chrupiące placuszki z ziemniaków
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68495
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2052
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68495
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2052
Składniki
-ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie -cebule obrać i pokroić w drobna kostkę -kiełbasę i boczek pokroić w kostkę i usmażyć z cebula na rumiany kolor - ziemniaków zrobić pure i dodać do nich usmażoną cebule ,kiełbasę i boczek(wcześniej ostudzone) -następnie dodać cale jajka ,make i doprawić sola i pieprzem -po wykonaniu gładkiej masy smażyć małe placuszki na głębokim oleju na rumiany kolor