Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i chrupiące placuszki z ziemniaków
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 73
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 62
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 73
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 309
Składniki
-ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie -cebule obrać i pokroić w drobna kostkę -kiełbasę i boczek pokroić w kostkę i usmażyć z cebula na rumiany kolor - ziemniaków zrobić pure i dodać do nich usmażoną cebule ,kiełbasę i boczek(wcześniej ostudzone) -następnie dodać cale jajka ,make i doprawić sola i pieprzem -po wykonaniu gładkiej masy smażyć małe placuszki na głębokim oleju na rumiany kolor