Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko na obiad.
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 74
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 262
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 274
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 74
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 262
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 274
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem, obtoczyć w mące i obsmażyć na tłuszczu. Następnie słoninę drobno pokroić razem z cebulą, podsmażyć i wrzucić pokrojone pieczarki, jeszcze chwilę podsmażyć, włożyć podudzia, zalać wodą i dusić do miękkości.