Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pyszna propozycja obiadowa będzie czekała na was na blogu kuchnia domowa agi gdzie serdecznie całym sercem zapraszam
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 102
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2296
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 102
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 2296
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2862
Składniki
Ćwiartki kurczaka opłukać a następnie osuszyć i ponacinać wzdłuż skóry w kratkę dodać sos sojowy, miód oraz przyprawę, wmasować wszystko dokładnie i wstawić na całą noc do lodówki
Podudzia podsmażyć na mocno rumiany kolor, następnie wlać wodę i na bardzo wolnym ogniu dusić pod przykryciem do miękkości mięsa i wyparowania wlanej wody. W międzyczasie przygotować pieczarki
Gdy mięso jest idealne a woda wyparowała dodać pieczarki i także dusić pod przykryciem do czasu wyparowania wody powstałej od grzybów