Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banalny przepis dla amatorów drobiu: wystarczy odpowiednia mieszanka przypraw, podudzia lub pałki z kurczaka, dobrze nagrzany piekarnik i już gorąca kolacja po czterdziestu minutach wjeżdża na stół.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3708
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2031
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5426
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5476
Składniki
Mięso opłukać, osuszyć, oczyścić skórkę z ewentualnych pozostałości po piórach. Każdy kawałek nakłuć z obu stron gęsto widelcem, co pomoże przeniknąć przyprawom do wnętrza. Z obu stron natrzeć przyprawami, układać w naczyniu do zapiekania z uprzednio rozłożonymi kawałkami margaryny. Piec przez 40 minut w temperaturze 200 stopni Celsjusza.