Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w ziołach, pyszny i prosty obiad
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16849
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 321
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 843
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23885
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16849
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 99
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 321
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 843
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23885
Składniki
Podudzia myjemy, wrzucamy do rękawa. Doprawiamy ziołami, oliwami i sosem sojowym. Cebule kroimy w piórka i dodajemy do mięsa. Rękaw zamykamy, i obracamy nim, dopóki wszystkie składniki nie oblepią mięsa równomiernie. Mięso pieczemy 1,5 godziny w temperaturze 180-200stopni. Po tym czasie rozcinamy rękaw, i jeszcze dopiekamy 15 minut. Do mięsa przygotowałam sałatkę, i gotowane w skórkach ziemniaki.