Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w ziołach, pyszny i prosty obiad
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 824
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 824
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
Podudzia myjemy, wrzucamy do rękawa. Doprawiamy ziołami, oliwami i sosem sojowym. Cebule kroimy w piórka i dodajemy do mięsa. Rękaw zamykamy, i obracamy nim, dopóki wszystkie składniki nie oblepią mięsa równomiernie. Mięso pieczemy 1,5 godziny w temperaturze 180-200stopni. Po tym czasie rozcinamy rękaw, i jeszcze dopiekamy 15 minut. Do mięsa przygotowałam sałatkę, i gotowane w skórkach ziemniaki.