Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak w ziołach, pyszny i prosty obiad
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 714
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2457
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 134
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 714
Składniki
Podudzia myjemy, wrzucamy do rękawa. Doprawiamy ziołami, oliwami i sosem sojowym. Cebule kroimy w piórka i dodajemy do mięsa. Rękaw zamykamy, i obracamy nim, dopóki wszystkie składniki nie oblepią mięsa równomiernie. Mięso pieczemy 1,5 godziny w temperaturze 180-200stopni. Po tym czasie rozcinamy rękaw, i jeszcze dopiekamy 15 minut. Do mięsa przygotowałam sałatkę, i gotowane w skórkach ziemniaki.