Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim zdaniem przepis idealny dla osób wymagających oraz tych którzy chcą robić dania na wyższym poziomie
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1167
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 95
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1147
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2355
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2437
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1092
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1167
Pyszne ciasto bez pieczenia z masą krówkową i prażonymi migdałami.
Odsłon: 95
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1147
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2355
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2437
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 1092
Składniki
Polędwice wyjmujemy z lodówki żeby mogła nabrać temperatury pokojowej w następnej kolejności otwieramy groszek i kukurydzę odcedzamy na sitku przekładamy do dużej miski sałatę musimy umyć dokładnie pod wodą i osuszyć na ręczniku papierowym potem ją możemy posiekać lub potargać dodajmy ja do reszty składników i wymieszajmy łyżką ale delikatnie teraz powinniśmy się zająć mięsem przełóżmy polędwice do naczynia naprzyklad żaroodporne z pokrywką na dno naczynia wlewamy wino oraz przyprawy mogą być różne zależy od was ja dałem kardamon , majeranek , imbir oraz curry wymieszaj dokładnie składniki połóż polędwice na przyprawach i obtocz mięso. Uwaga : Gdy będziesz komponował przyprawy musisz pamiętać żeby nie przesadzić polędwica jest bardzo wymagającym mięsem i wymaga czasu w moim przypadku to od 3 do 8 godzin łącznie z marynowaniem polędwicy w lodówce to samo dotyczy wina jeśli go dasz za dużo to mięso może być za kwaśne oraz gumowate . Sałatę podaj na płaskim talerzu a na górę połóż pokrojone kawałki polędwicy oraz udekoruj pierzem po górze tak jak na zdjęciu smacznego życzę