Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepne danie z kuchni Szweckiej,ja akurat to jadlam z miesa z sarny,ale swinka tez jest dobra.
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5717
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3878
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 214
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5717
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 3878
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 214
Składniki
poledwice nasmaruj musztarda posol, popieprz,zawin w folie i odstaw w chlodne miejsce najlepiej na cala noc.
boczek polukladaj na foli przezroczystej,jezeli poledwica bedzie za dluga przekruj na pol i zrob dwie,folia pomoze zrolowac mieso w rolade.
na rozgzanej patelni obsmaz mieso dokladajac cebulke szarotke,czosnek i rozmaryn,po obsmazeniu wtaw po paru minutach do piekarnika rozgrzanego do 130s,i piecz 30-35 min
z produktow ktore obsmazaly mieso zrob sos wedlug twojego smaku ja zrobilam na czerwonym winie.