Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1162
Dodano: 16.06.2010
Odsłon: 37699
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
poledwice nasmaruj musztarda posol, popieprz,zawin w folie i odstaw w chlodne miejsce najlepiej na cala noc.
boczek polukladaj na foli przezroczystej,jezeli poledwica bedzie za dluga przekruj na pol i zrob dwie,folia pomoze zrolowac mieso w rolade.
na rozgzanej patelni obsmaz mieso dokladajac cebulke szarotke,czosnek i rozmaryn,po obsmazeniu wtaw po paru minutach do piekarnika rozgrzanego do 130s,i piecz 30-35 min
z produktow ktore obsmazaly mieso zrob sos wedlug twojego smaku ja zrobilam na czerwonym winie.
Na skróty
Komentarze do przepisu (8)

dominikaorland 20 listopada 2012Zgłoś do usunięcia
Super przepis zrobilam juz dwa razy i wyszlo przepysznie! Danie godne polecenia szczegolnie na uroczysty obiad albo swieta0 Kto głosował? | Odpowiedz

angelo 26 maja 2011Zgłoś do usunięcia
Zrobiłem to danie jest rewelacyjne jedna uwaga polędwiczki trzeba zostawić zamarynowane na noc lub jeszcze dłużej tak jak sugeruje autorka to powinno być obligo smak jest wtedy rewelacyjny.0 Kto głosował? | Odpowiedz

roxi34 08 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Wygląda wspaniale,a smakuje jeszcze lepiej :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 21 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Dodaje do ulubionych. Wygląda bardzo apetycznie i wykorzystam przepis na przyjęcie. Pozdrawiam.0 Kto głosował? | Odpowiedz

wioleta333 20 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
rewelacja.....0 Kto głosował? | Odpowiedz

ojoolka 18 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Piękna mmmm... aż dostałam ślinotoku :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

LenaMS 17 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Muszę przestać przeglądać Smakera w pracy... Robię się straaaasznie głodna na widok takich pyszności. Ślicznie wyszło i pięknie podane :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

madziak 16 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
Ale apetycznie i elegancko wygląda :)0 Kto głosował? | Odpowiedz