Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepne danie z kuchni Szweckiej,ja akurat to jadlam z miesa z sarny,ale swinka tez jest dobra.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15922
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14041
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15922
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6424
Składniki
poledwice nasmaruj musztarda posol, popieprz,zawin w folie i odstaw w chlodne miejsce najlepiej na cala noc.
boczek polukladaj na foli przezroczystej,jezeli poledwica bedzie za dluga przekruj na pol i zrob dwie,folia pomoze zrolowac mieso w rolade.
na rozgzanej patelni obsmaz mieso dokladajac cebulke szarotke,czosnek i rozmaryn,po obsmazeniu wtaw po paru minutach do piekarnika rozgrzanego do 130s,i piecz 30-35 min
z produktow ktore obsmazaly mieso zrob sos wedlug twojego smaku ja zrobilam na czerwonym winie.