Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepne danie z kuchni Szweckiej,ja akurat to jadlam z miesa z sarny,ale swinka tez jest dobra.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10762
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3439
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2468
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10762
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3439
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2468
Składniki
poledwice nasmaruj musztarda posol, popieprz,zawin w folie i odstaw w chlodne miejsce najlepiej na cala noc.
boczek polukladaj na foli przezroczystej,jezeli poledwica bedzie za dluga przekruj na pol i zrob dwie,folia pomoze zrolowac mieso w rolade.
na rozgzanej patelni obsmaz mieso dokladajac cebulke szarotke,czosnek i rozmaryn,po obsmazeniu wtaw po paru minutach do piekarnika rozgrzanego do 130s,i piecz 30-35 min
z produktow ktore obsmazaly mieso zrob sos wedlug twojego smaku ja zrobilam na czerwonym winie.