Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nastepne danie z kuchni Szweckiej,ja akurat to jadlam z miesa z sarny,ale swinka tez jest dobra.
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21588
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 74
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21588
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 74
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 187
Składniki
poledwice nasmaruj musztarda posol, popieprz,zawin w folie i odstaw w chlodne miejsce najlepiej na cala noc.
boczek polukladaj na foli przezroczystej,jezeli poledwica bedzie za dluga przekruj na pol i zrob dwie,folia pomoze zrolowac mieso w rolade.
na rozgzanej patelni obsmaz mieso dokladajac cebulke szarotke,czosnek i rozmaryn,po obsmazeniu wtaw po paru minutach do piekarnika rozgrzanego do 130s,i piecz 30-35 min
z produktow ktore obsmazaly mieso zrob sos wedlug twojego smaku ja zrobilam na czerwonym winie.