Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Polędwica z pieczarkami"
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1058
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 115
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1058
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 115
Składniki
Mięso umyj, osusz. Czosnek rozgnieć, wymieszaj z solą, natrzyj mięso. Do brytfanki wlej olej, włóż mięso, przykryj. Piecz w temp. 190° C przez 60 minut.
Pokrój pieczarki i cebulę. Wlej do rondla olej, wrzuć pieczarki i cebulę, sól, pieprz, uduś do miękkości. Dopraw mąką ze śmietaną. Zagotuj. Podawaj mięso z sosem pieczarkowym.
Czas: 2 godzinyŹródło: Dobry Tydzień