Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie, mięso aromatyczne i soczyste
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
1. polędwiczkę umyć, naciąć wzdłuż na głebokość 1,5 cm, natrzeć czosnkiem, solą, pieprzem i majerankiem, odstawic na kilka godzin, 2. mięso ułożyć w naczyniu, piec pod przykryciem ok 30 min w 180 st, nastepnie pokrojony w paski ser włożyć w nacięciu mięsa, piec jeszcze bez przykrycia ok 10 min, piekarnik wyłączyć, mięso zostawic jeszcze na 10 min, smacznego