Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne połączenie, mięso aromatyczne i soczyste
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29079
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29079
Składniki
1. polędwiczkę umyć, naciąć wzdłuż na głebokość 1,5 cm, natrzeć czosnkiem, solą, pieprzem i majerankiem, odstawic na kilka godzin, 2. mięso ułożyć w naczyniu, piec pod przykryciem ok 30 min w 180 st, nastepnie pokrojony w paski ser włożyć w nacięciu mięsa, piec jeszcze bez przykrycia ok 10 min, piekarnik wyłączyć, mięso zostawic jeszcze na 10 min, smacznego