Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso podane z sosem z sera pleśniowego i marynowanego pieprzu.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10543
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336848
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4561
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424387
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10543
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336848
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4561
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424387
Składniki
Polędwicę natrzeć solą i czarnym pieprzem. Odstawić na godzinę do lodówki. Następnie obsmażyć na smalcu. Mięso podlać wodą (powinna przykryć mięso do połowy), wsypać łyżeczkę białego pieprzu i pół łyżeczki soli. Polędwiczkę dusić pod przykryciem przez godzinę. Pod koniec (10 minut przed końcem) duszenia dodać czosnek, który spowoduje, że mięso będzie bardziej aromatyczne. Gotową polędwiczkę pokroić na grubsze plastry. Podawać z sosem serowym. Link do sosu: https://smaker.pl/przepis-sos-z-sera-plesniowego-z-marynowanym-pieprzem,104935.html Smacznego.