Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak niewiele nam potrzeba składników, żeby zrobić pyszną roladę, nadziewaną pomidorami i serem.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5306
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 856
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11733
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5062
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1317
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5306
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 856
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11733
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5062
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1317
Składniki
1. Z mięsa usuwamy niepotrzebne błonki i kroimy wzdłuż, tak żeby nam powstał jeden duży prostokąt, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Rozkładamy plastry boczku.
4. Na boczku układamy mięso.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy nim mięso.
6. Pomidory kroimy drobno, wykładamy na ser.
7. Zwijamy ciasno w roladę. 8. Pieczemy 30 minut w 180˚C. 9. Rolada gotowa. 10. Smacznego.