Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak niewiele nam potrzeba składników, żeby zrobić pyszną roladę, nadziewaną pomidorami i serem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
1. Z mięsa usuwamy niepotrzebne błonki i kroimy wzdłuż, tak żeby nam powstał jeden duży prostokąt, rozbijamy.
2. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3. Rozkładamy plastry boczku.
4. Na boczku układamy mięso.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, posypujemy nim mięso.
6. Pomidory kroimy drobno, wykładamy na ser.
7. Zwijamy ciasno w roladę. 8. Pieczemy 30 minut w 180˚C. 9. Rolada gotowa. 10. Smacznego.