Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, ale nie codzienne zarazem.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 441
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5551
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 441
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5551
Składniki
Mięso natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem z odrobiną soli, posyp majerankiem, solą, pieprzem, odstaw na 2 h. Pózniej obsmaż mięso na tłuszczu ze wszystkich stron, w trakcie smażenia dodaj gin.
Na środek rozwiniętego ciasta połóż mięso, zawiń i zlep brzegi. Piecz 35 min w nagrzanym piekarniku (200 st).