Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, ale nie codzienne zarazem.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11423
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11953
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2080
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11423
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1224
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11953
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2080
Składniki
Mięso natrzyj przeciśniętym przez praskę czosnkiem z odrobiną soli, posyp majerankiem, solą, pieprzem, odstaw na 2 h. Pózniej obsmaż mięso na tłuszczu ze wszystkich stron, w trakcie smażenia dodaj gin.
Na środek rozwiniętego ciasta połóż mięso, zawiń i zlep brzegi. Piecz 35 min w nagrzanym piekarniku (200 st).