Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam delikatne mięso z polędwiczek, mam już kilka bardzo dobrych przepisów na ich przyrządzenie i właśnie dochodzi do nich kolejny. Tym razem będzie orientalnie, pikantnie i trochę słodko to smaki, które świetnie łączą się z wieprzowiną. Zróbcie, a oblizywanie palców nie będzie końca.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10172
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9231
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6580
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10172
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9231
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6580
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, obsypuje solą oraz pieprzem, następnie smażę z obu stron na rozgrzanym oleju
2. Gdy mięso zmieni kolor, dodaję obraną drobno pokrojoną cebulę, smażę pięć minut, podlewam bulionem, wlewam sos worcestershire, dodaję koncentrat pomidorowy, wsypuję paprykę ostrą, chili i gotuję około 20 minut. 3. Na koniec sos zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody, dwie minutki gotuję.
4. Danie gotowe, podaję z ziemniakami lub kopytkami oraz surówką. 5. Smacznego.