Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobienie smacznych i miękkich polędwiczek wydaje się być trudnym zadaniem. Bez obaw, szybko można dojść do wprawy. Ważne by ich nie przeciągnąć. W dzisiejszej wersji, owinięte szynką dojrzewającą smakują świetnie!
Kurczak zapiekany w kapuście to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przyg...
Odsłon: 26
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 82
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 37
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 117
Kurczak zapiekany w kapuście to mój kolejny pomysł na pyszny i prosty w przyg...
Odsłon: 26
Polecam. Lubią dorośli i dzieci.
Odsłon: 82
Prosty, szybki obiad . Udka z kurczaka w aromatycznej marynacie, duszony na p...
Odsłon: 37
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 117
Składniki
Z polędwiczki odcinamy białą błonę. Kroimy ją w grube plastry. Każdy plaster rozbijamy pięścią, posypujemy solą, pieprzem i czosnkiem. Każdy plaster owijamy w szynkę.
Na rozgrzanym grillu układamy polędwiczki łączeniem szynki do dołu. Grillujemy po kiilka minut z każdej strony.