Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polędwiczki wieprzowe w sosie cebulowym w towarzystwie puree z ziemniaków i brokułów gotowanych na parze
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Polędwiczkę pokroić na 1.5 cm kotlety i lekko rozbić ręką. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na rumiano na maśle. Doprawić solą, pieprzem. Wlać szklankę wody, wrzucić kostkę rosołową, chwilę podgotować. Wlać śmietanę, jeszcze chwilę gotować, zdjąć z ognia i przestudzić. Zmiksować blenderem. Polędwiczki podsmażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Włożyć do sosu i razem podgotować.