Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek niedźwiedzi to nieco zapomniana w kuchni roślina. A szkoda, bo dania z jego udziałem smakują świetnie a ostatecznie przekonać powinny nas jego właściwości zdrowotne. Sięgajmy po niego częściej, np. posypując nim smażone mięso:).
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3491
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4259
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74257
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3491
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4259
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74257
Składniki
Polędwiczki kroimy na plastry około 3 cm szerokości. Delikatnie roztłukujemy dłonią każdy kawałek.
Mięso posypujemy solą, pieprzem i czosnkiem niedźwiedzim. Smażymy około 3-4 minuty z każdej strony. Podajemy z ziemniakami i surówką lub mizerią.