Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek niedźwiedzi to nieco zapomniana w kuchni roślina. A szkoda, bo dania z jego udziałem smakują świetnie a ostatecznie przekonać powinny nas jego właściwości zdrowotne. Sięgajmy po niego częściej, np. posypując nim smażone mięso:).
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4219
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26224
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1551
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4219
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26224
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1551
Składniki
Polędwiczki kroimy na plastry około 3 cm szerokości. Delikatnie roztłukujemy dłonią każdy kawałek.
Mięso posypujemy solą, pieprzem i czosnkiem niedźwiedzim. Smażymy około 3-4 minuty z każdej strony. Podajemy z ziemniakami i surówką lub mizerią.