Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe .
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 120
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 1515
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 120
Ostatnio w mojej kuchni powstała cukinia tarta kiszona na zupę, zrobiona na w...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Idealne danie w czasie jesiennego grzybobrania.
Odsłon: 1515
Składniki
Z pieprzu ziołowego, pieprzu cytrynowego, papryki, bazylii i oleju przygotować marynatę. Polędwiczki obtoczyć w marynacie, odstawić do lodówki na 10 minut. Przełożyć na patelnię zrumienić z każdej strony. Podlać odrobiną wody. Dusić pod przykryciem.
Obraną i pokrojoną w półksiężyce cebulę oraz olej kokosowy dodać do mięsa. Dusić aż cebula będzie miękka.
Tak przyrządzone polędwiczki są bardzo delikatne, a dodatek niewielkiej ilości oleju kokosowego jeszcze bardziej podkreśli smak.