Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i łatwe .
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5382
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 905
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5084
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5382
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 905
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5084
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1345
Składniki
Z pieprzu ziołowego, pieprzu cytrynowego, papryki, bazylii i oleju przygotować marynatę. Polędwiczki obtoczyć w marynacie, odstawić do lodówki na 10 minut. Przełożyć na patelnię zrumienić z każdej strony. Podlać odrobiną wody. Dusić pod przykryciem.
Obraną i pokrojoną w półksiężyce cebulę oraz olej kokosowy dodać do mięsa. Dusić aż cebula będzie miękka.
Tak przyrządzone polędwiczki są bardzo delikatne, a dodatek niewielkiej ilości oleju kokosowego jeszcze bardziej podkreśli smak.