Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczystsze polędwiczki wieprzowe w aromatycznym sosie z pieczarkami.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
1. Mięso kroimy w dwucentymetrowe plastry, dłonią rozbijamy oraz doprawiamy solą oraz pieprzem. 2. Do mięsa wlewamy sos sojowy, dokładnie mieszamy. 3. Następnie mięso obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju do miękkości.
4. Na drugiej patelni prużymy obraną i drobno pokrojoną cebulę. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki, doprawiamy pieprzem oraz solą. 5. Grzyby podlewamy jedną szklanką wody, dodajemy przecier, doprawiamy papryką ostrą.
6. Sos z pieczarkami łączymy z mięsem. 7. Danie gotowe. 8. Smacznego.